Fijn dat je onze site bezoekt!
daarom een cadeautje!

Page content

article content

PUL display en MVO

Duurzaam produceren – PUL display zet zich ook in voor het milieu

PUL display hecht veel waarde aan een duurzame bedrijfsvoering en stimuleert innovatie in het vakgebied; grenzen verleggen waardoor tijdens het productieproces steeds minder afval word geproduceerd: zoals displays van gecertificeerd karton dat 100% gerecycled kan worden. Dat is duurzaam produceren.

Ook is PUL display betrokken actief bij: 

MVO – PUL display is opgenomen in het MVO register en maakt daarmee haar duurzaamheidsprestaties en toekomstplannen transparant. Hiermee is PUL display gecertificeerd in het MVO-register en kunnen wij onze leveranciers en klanten aantonen dat duurzaamheid een belangrijk aandachtspunt is binnen ons bedrijf. Ook hebben wij uiteraard aandacht voor zaken rondom het welzijn van medewerkers zoals bedrijfsveiligheid en personeelsbeleid.

FSC certificering –  PUL display is FSC gecertificeerd – wat houdt dat in? Papier en karton worden gemaakt van houtpulp gewonnen uit duurzaam bosbeheer: milieuvriendelijk en één van de weinige hernieuwbare grondstoffen. Als we zorgvuldig met onze bossen omgaan dan kunnen we hout en papier steeds opnieuw blijven inzetten. De certificering is het bewijs dat PUL display ook FSC gecertificeerd karton en papier inzet voor de productie van o.a. toonbankdisplays, mailings en verpakkingen.

De kwaliteit van PUL display ligt op het hoogste niveau – daarmee bedoelen wij onze kennis over ontwerp, productie, instore marketing, displays, mailings en verpakkingen. Doorlooptijden, bescherming gegevens, klachtenverwerking, aansprakelijkheid en gedragscodes zijn beschreven.

PUL display voert een actief beleid op het gebied van verminderen en efficiënter gebruik van papier, karton en plastic als grondstof, afname energieverbruik en stimuleren van duurzamere huisvesting.

Maatschappelijke betrokkenheid
PUL display steunt diverse initiatieven zoals de deelname van standbouwbedrijf Hypsos aan de Roparun.

SBB en Stagemarkt
PUL display is een erkend leerbedrijf bij Stagemarkt van SBB. Hiermee onderstrepen wij het belang van het opleiden van jonge mensen voor het vak.

Duurzaam produceren - PUL display     FSC certificering van PUL display Hoevelaken SSB-leerbedrijf-PUL display